Personale

Anders Skals Nielsen

Direktør/Indehaver/Mekaniker/Bilsælger

Anders er 43 år, gift med Elisa og har 3 børn. Han bor i privaten i umiddelbar forlængelse af værkstedet. Ligesom hans forældre gjorde, mens de drev autoværksted gennem 40 år i Løsning.

Anders har fået kendskab til biler ind med modermælken og deler interessen for og arbejdet med veteranbiler med sin familie.  

 

Anders er uddannet personvognsmekaniker, Audi teknisk rådgiver, servicerådgiver og værkstedschef hos Vejle Biler A/S gennem sin ansættelse fra 1994-2016.

Han er pt i gang med Din Bilpartners Indehaveruddannelse.

 

I 2016 åbnede han autoværksted på hjemmeadressen. I dag åbner han hver morgen dørene med en frisk bemærkning til kunder, personale og samarbejdspartnere i nye lækre lokaler.

Anders elsker at lave biler, købe biler, sælge biler – ja, alt med biler.

Elisa Mejer Skals Nielsen

Indehaver/kontor/marketing

Elisa er 38 år, gift med Anders og har 3 børn. Hun bor i privaten i umiddelbar forlængelse af værkstedet.

 

Elisa er uddannet pædagog og har arbejdet fra 2007-2019 på socialpsykiatrisk bosted og på en Ungeenhed. Siden 2016 har hun løbende fået flere opgaver i fbm autoværkstedet og er i dag ofte at finde i lokalerne i gang med bogføring, koordinering af tagboksudlejning, rengøring, hente/bringe opgaver osv.

 

Elisa ser det som sin fornemmeste opgave at kunder mødes smilende og venligt – og at der altid er god tid og kaffe på maskinen.

Morten

Servicemand/klargøringsmand

Siden maj 2018 har Morten klaret alverdens forskellige opgaver for Din Bilpartner Løsning ApS, så som at klargøre biler til salg, montere tagbøjler og bokse til udlejning og løse forefaldende opgaver store som små.

 

Morten møder altid sine omgivelser med godt humør, venlighed og en kvik bemærkning. Han går gerne det ekstra skridt for at opgaverne lykkes.

Marcus Kring

Lærling

Marcus på 20 år er en ud af to lærlinge på værkstedet. Hans læretid begyndte aug. 2018 og har fra den dato, 4 år, hvor han skiftevis er i mesterlære og på skolebænken på Skjern Tekniske Skole.

Marcus har inden sin læretid gået på Sydvestjyllands Efterskole, hvor han på skolens mekanikerlinje fik vækket sin lyst til faget. Lysten blev vækket så meget, at han i dag også skruer i fritiden på egne projekter.

Marcus gør det godt, er teknisk snild og har en rigtig god evne til at tænke ud af boksen. Han byder altid ind med arbejdslyst, godt humør og lyst til kage.

Filip Askær Jensen

Svend

Filip på 21 er værkstedets nyuddannede svend. Januar 2021 afsluttede han fire års uddannelse og læretid hos Din Bilpartner Løsning.

Filip har allerede et godt indhold på sit cv, både deltagelse i DM i Skills og høje karakterer, men allervigtigst erfaring med både små og store reparationer i alt fra Hr og Fru Jensens hverdagsbil til specialbiler med lidt flere hestekræfter.

Vi kan kun sige, at Filip gør det godt, er teknisk snild og har en energi, der er de færreste forundt. Han dygtiggør sig og gør en stor indsats for at løse opgaven til UG.

Jonas Bygvrå Laursen

Lærling

Jonas på 19 år har påbegyndt sin læretid september 2020 og er herfra på skift i mesterlære og på skolebænken på Syddansk Erhvervsskole.

Med mangeårig interesse for biler var automekaniker et naturligt valg og Jonas går til arbejdet med gåpåmod og stor vilje til at lære og arbejde. Lysten til at arbejde med alt med motor ses også i fritiden, hvor Joans skruer i egne projekter. 

Jonas gør det godt, er fuld af energi og møder andre med godt humør. 

Morten Jensen

Mekaniker

Morten er med sine 47 år værkstedets erfarne svend. Morten servicerer og reparerer med glæde både nye og gamle biler og har 27 års erfaring med dette. Smilet når dog helt op i øjnene, når han arbejder med klassiske/special- eller veteranbiler, og han har gennem tiden løst mange specialopgaver.  

I en branche hvor udviklingen går stærkt, klæder Morten sig på ved at uddanne sig til autotekniker. En uddannelse, der henvender sig til den uddannede dygtige mekaniker med års erfaring, der gerne vil være på forkant med udviklingen.

Morten er rar, lun og ordentlig. Han har altid kundens bedste for øje og har på forunderlig vis aldrig travlt til trods for han får lavet en masse.     

Vagn Skals Nielsen

Mekaniker/Senior/hente-bringeopgaver

Vagn er værkstedets senior og far til Anders. Han stiller sig ofte til rådighed til alverdens opgaver.

Vagn er qua sin mangeårig erfaring som mekaniker og særlige interesse for veteranbiler altid god for sparring og løser specialopgaver, der kræver et særligt kendskab til veteranerne.

Vagn ses ofte på vej til og fra syn eller kørende rundt i det danske land for at hente reservedele, hente eller bringe biler.   

Andreas Mejer Skals Nielsen

Fejedreng

Andreas er 13 år og fungerer som værkstedets fejedreng. Han sørger for at gulve fejes og vaskes flere gange ugentligt, at skraldespande tømmes og at hjælpe til med almindelig oprydning. 

Andreas er optaget af at løse sin opgave godt, møder med godt humør og har en fin generel interesse i livet på værkstedet.